Dodentocht

SCOUTS JUVENTA LOOPT DE DODENTOCHT TEN VOORDELE VAN TER HEIDE. OOK JIJ KAN ONS STEUNEN!

Scouts Juventa Zonhoven en de Rotaryclub van Zonhoven slaan de handen in elkaar om het MPI Ter Heide te ondersteunen.
Enkele dappere leiders van de Zonhovense scoutsvereniging hebben zich voorgenomen om op vrijdag 8 augustus 2014 de “dodentocht” in Bornem te lopen. Deze tocht is 100 km lang en eist veel doorzettingsvermogen van de deelnemers. De tocht start om 21 uur, duurt 24 uur en gaat dus dag en nacht door. Om 5 uur ’s nachts heb je al minstens één blaar en kramp in je kuit, en ben je zo moe dat je eigenlijk in je bed wil kruipen. Dat is het moment dat je door moet bijten. Deze dappere scoutsjongeren gaan doorbijten, niet voor zichzelf, maar voor diegenen die minder mogelijkheden hebben dan zijzelf.


Ter Heide biedt professionele ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een ernstige en diepe mentale of motorische beperking. Zo willen zij een warme thuis bieden aan alle bewoners, maar tevens een warme plek zijn voor alle medewerkers. In het verleden heeft Rotary Club Zonhoven reeds inspanningen gedaan om de bewoners van rolstoelfietsen en rolstoelschommels te voorzien. Sponsor elke km van deze jonge, enthousiaste mensen en Rotary Club Zonhoven legt er evenveel sponsoring naast om Ter Heide verder te helpen.

 

Hoe kan je sponsoren?

Schrijf een bedrag naar keuze over naar de scoutsrekening (BE18 7351 5203 5865, Scouts Juventa, Kneuterweg 6, 3520 Zonhoven) met als vrije mededeling: ‘steun dodentocht Juventa’. Daarna stuur je ook een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. waarin je doorgeeft welk bedrag je hebt overgeschreven. Elk bedrag, klein of groot is welkom, giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar. Wij zorgen ervoor dat elke cent vervolgens integraal naar Ter Heide gaat. Daarenboven zal Rotary Zonhoven ons ingezameld bedrag verdubbelen. Ook stortingen die we na vrijdag 8 augustus ontvangen worden uiteraard doorgestort naar Ter Heide.