Startactiviteit 24 september 2017

Op 24 september is het EIN-DE-LIJK zover! Juventa zet het nieuwe scoutsjaar stevig in tijdens haar startactiviteit: Juventa KICK OFF!!! Alle jongens en meisjes van 6 t.e.m. 17 jaar zijn welkom!

Zoals elk jaar begint de eerste activiteit om 14u aan onze scoutslokalen op Termolen. Na de opening trekken we er met de leden op uit om te ontdekken wie dit scoutsjaar hun leiding zijn.

Dit jaar pakken we de afsluiting en receptie een beetje anders aan: de activiteiten worden om 16u30 afgerond en dan begint de voorstelling van de nieuwe leidingsploeg. Daarna, omstreeks 17u start de receptie en kan u door middel van een bezoekje aan de verschillende takhoeken, nauwer kennis maken met de leiding van uw kind(eren). Touwtrekken, sjorren of een rondje nagelen met de leiding? Het kan allemaal!

Vanaf 17u zal het ook mogelijk zijn om in te schrijven, kleding aan te kopen en verloren voorwerpen van kamp op te halen. En niet te vergeten: de Jin zullen ook iets te eten voorzien om hun buitenlands kamp te sponsoren!

Zoals elk jaar mag je de eerste 3 activiteiten gratis proberen om te kijken of scouting wel iets voor jou is alvorens je officieel in te schrijven.

 

Een stevige linker,

Scouts en Gidsen Juventa Zonhoven