Giverleiding

MAIL: givers[at]juventazonhoven

 

Lonne Claes/ Gaviaal (takleidster)

Ik ben 19 jaar oud

Ik studeer Criminologische wetenschappen

Ik ben al 5 jaar bij de scouts

Mail: lonne[at]juventazonhoven.be

Totem: Gaviaal


Deze lange krokodil heeft een lange, smalle snuit. Hij leeft meer in het water dan andere krokodillen. De Gaviaal ligt vaak te genieten in de zon, net onder het wateroppervlak. Hij is erg vredelievend en valt zelden of nooit aan. Deze geduldige jager eet vooral kleine visjes. De Gaviaal leeft in kleine groepen en is beschermend voor zijn familie.

 

Jasper Deckers/ Hevige Wombat

Ik ben 23 jaar oud

Ik ben al 13 jaar bij de scouts

Mail: jasper[at]juventazonhoven.be

Totem: Hevige WombatDeze buidelbeer is een rustig half-nachtelijk dier. Hij is zwaar en gedrongen gebouwd. In gevangenschap schikt hij zich gelaten en hecht hij zich aan zijn verzorger. Hij draagt veel zorg voor het jong. Hij is grappig, verdraagzaam en aanhankelijk.

 

Syme Raymaekers/ Onverdroten Arasari

Ik ben 23 jaar oud

Ik studeer Master industrieel ingenieur

Ik ben al 11 jaar bij de scouts

Mail: syme[at]juventazonhoven.be

Totem: Onverdroten Arasari

 

Deze kleine Toekan is een brutale grapjas. Hij ziet er slordig uit, maar is het niet. Hij is opgewekt en monter. Druk bezig zijn is zijn lust en zijn leven. Het is een echte speelvogel. Hij is plagerig. Hij valt niet meteen op. De Arasari leeft in troepen. Bij gevaar gaat hij niet op de vlucht, maar helpt hij zijn soortgenoten.

 

Dries Achten/ Hagedis

Ik ben 19 jaar oud

Ik studeer Tuinbouw en groenvoorziening/ boomverzorging

Ik ben al 9 jaar bij de scouts

Mail: dries[at]juventazonhoven.be

Totem: Hagedis

 

Dit kleine en slanke reptiel is vlug. Het is een goede plantrekker en al van jongs af aan zoekt het zijn eigen voedsel. De Hagedis is doelgericht en perfect aangepast aan zijn omgeving. Hij kan erg genieten van de zon.

 

Fien Geers/ Steppelemming

Ik ben 19 jaar oud

Ik studeer Theater-, film- en literatuurwetenschappen - Nederlands

Ik ben 3 jaar bij de scouts

Mail: fien[at]juventazonhoven.be

Totem: Steppelemming

 

Dit knaagdier heeft een lange dichte vacht. De Steppelemming is vooruitziend en gaat met overleg te werk. Hij is klein, maar zeker niet kwetsbaar. Hij is opgewekt, speels en vrolijk. De Steppelemming vertoont geen agressief gedrag, ook niet tegenover andere dieren. Hij is uitermate nieuwsgierig. Hij is bouwlustig, maar niet altijd werkzaam. De Steppelemming leert snel, vooral door ervaring.