Giverleiding

MAIL: givers[at]juventazonhoven

 

Artuur/ Konijn(takleider)

Ik ben 19 jaar oud

Ik studeer Elektromechania

Ik ben al 13 jaar bij de scouts

Mail: artuur[at]juventazonhoven.be

Totem: Konijn


Het Konijn is vooral in de schemering actief en hij leeft in grote groepen. Hij is intelligent, sociaal, aangenaam en gezellig. Het Konijn is levendig, nieuwsgierig en soms wat ondeugend. Hij verzorgt zijn jongen goed. Hij is voorzichtig en hij heeft een groot aanpassingsvermogen.

 

Kobe Lobbinger/ Onzelfzuchtige Slangehalsvogel

Ik ben 23 jaar oud

Ik ben al 19 jaar bij de scouts

Mail: kobe[at]juventazonhoven.be

Totem: Onzelfzuchtige SlangehalsvogelHet meest opvallende kenmerk is zeker de behendigheid van de Slangehalsvogel. Hij is snel en atletisch. De Slangehalsvogel gaat doortastend te werk. Hij verkent graag onbekend terrein, maar keert steeds naar de vertrouwde plaatsen terug. Hij voelt zich goed in grote groepen, is ordelijk, zorgzaam en geduldig. Hij verdedigt zijn territorium fel, maar zwakkere dieren kunnen op zijn hulp rekenen. Hij toont zich dankbaar tegenover degenen die hem helpen. Bij een eerste kennismaking is hij wat afstandelijk, maar als hij eenmaal iemand beter kent, is hij uiterst trouw.

 

Jasper Deckers/ Hevige Wombat

Ik ben 24 jaar oud

Ik werk als Doctoraatstudent Chemie (UHasselt)

Ik ben al 14 jaar bij de scouts

Mail: jasper[at]juventazonhoven.be

Totem: Hevige Wombat

 

Deze buidelbeer is een rustig half-nachtelijk dier. Hij is zwaar en gedrongen gebouwd. In gevangenschap schikt hij zich gelaten en hecht hij zich aan zijn verzorger. Hij draagt veel zorg voor het jong. Hij is grappig, verdraagzaam en aanhankelijk.

 

Thijs Witters/ Spitsvondig Roodborstje

Ik ben 24 jaar oud

Ik studeer Master in de Culturele Studies (KU Leuven)

Ik ben 13 jaar bij de scouts

Mail: thijs[at]juventazonhoven.be

Totem: Spitsvondig Roodborstje

 

Dit vogeltje toont zijn vrolijke en opgewekte aard bij iedere gelegenheid. Het is voorzichtig. In de omgang met anderen toont het Roodborstje soms plagerige neigingen. Zijn zang is melodieus en heeft een melancholieke toon.

 

Anke Jorissen/ Fervente Patrijs

Ik ben 22 jaar oud

Ik studeer Master in de Rechten

Ik ben al 16 jaar bij de scouts

Mail: anke[at]juventazonhoven.be

Totem: Fervente Patrijs

 

De Patrijs is een standvastige en rustige akkervogel, slim, verstandig en leerzaam. Deze vogel past zich aan alle levensomstandigheden aan. Hij heeft een goed gemeenschapsgevoel en is vredelievend. Hij is opofferingsgezind en bijzonder teder en trouw tegenover partner en kroost. De Patrijs toont deze eigenschappen alleen bij zijn familie. Hij verlevendigt de omgeving. De Patrijs is kalm, voorzichtig en tevreden.