Hoofdleiding

MAIL: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Hoofdleiding

Ilona Nilis / Bereidwillige Margay

Ik ben 22 jaar oud

Ik studeer Sociaal werk

Ik ben al 16 jaar bij de scouts, waarvan 2 jaar als hoofdleiding

Mail: ilona[at]juventazonhoven.be

GSM: 0471 91 48 95

Totem: Bereidwillige Margay


De Margay is familie van de katten en is een uitgesproken bosbewoner. Men zegt dat hij klimt zoals de apen. Wat de Margay allemaal kan is ongelofelijk. De stunts die hij soms uitvoert in de bomen zijn het zien waard. Hij kan met gemak ondersteboven hangen, aan 1 poot of zich rond een tak wikkelen. Hij springt soms schijnbaar doelloos van een tak maar komt toch altijd terecht. Vanaf dat één poot een tak raakt, kan hij zich daaraan vastklampen en zo blijven hangen. Het zijn dus echte acrobaten. Ze zijn levendig en zeer behendig. Margays kunnen moeilijk stil.


Thijs Witters / Spitsvondig Roodborstje

Ik ben 24 jaar oud

Ik studeer Master in de culturele studies

Ik ben al 13 jaar bij de scouts, waarvan 2 jaar als hoofdleiding

Mail: thijs[at]juventazonhoven.be

GSM: 0491 59 08 66

Totem: Spitsvondig Roodborstje

 

Dit vogeltje toont zijn vrolijke en opgewekte aard bij iedere gelegenheid. Het is voorzichtig. In de omgang met anderen toont het Roodborstje soms plagerige neigingen. Zijn zang is melodieus en heeft een melancholieke toon.

 

Joris Ganne/ Bergbever

Ik ben 18 jaar oud

Ik studeer Handelsingenieur

Ik ben al 12 jaar bij de scouts

Mail: joris[at]juventazonhoven.be

GSM: 0491 63 52 54

Totem: Bergbever


Dit actieve knaagdier waagt zich nooit ver van zijn hol. Het is ordelijk en vlijtig. Het duldt zowat alle dieren in zijn territorium, zolang ze geen kwade bedoelingen hebben. Als de Bergbever moeilijkheden ondervindt, is hij standvastig en inventief. Hij geeft zelden op voor hij een oplossing heeft gevonden. In een vertrouwde omgeving is de Bergbever rustig.

 

Assistent hoofdleiding

 

Lander Fraiponts/ Bestendige Neushoorn

Ik ben 20 jaar oud

Ik werk bij Konings NV

Ik ben al 15 jaar bij de scouts

Mail: lander[at]juventazonhoven.be

GSM: 0470 57 06 11

Totem: Bestendige Neushoorn


Dit grote hoefdier is beweeglijk en snel, maar heeft een beperkt uithoudingsvermogen. De Neushoorn is zowel overdag als ’s nachts actief, maar last af en toe een rustpauze in waarvan hij erg geniet. Hij is alert en heeft een goede reukzin en goed gehoor. De Neushoorn is op verdediging ingesteld. Hij leeft volgens vaste principes, is trouw en voelt zich goed in kleine groepjes.

Ruben Jorissen/ Torenvalk

Ik ben 18 jaar oud

Ik studeer Toepgepaste Economische Wetenschappen (TEW)

Ik ben al 13 jaar bij de scouts

Mail: ruben[at]juventazonhoven.be

GSM: 0477 35 22 70

Totem: Torenvalk


Vanwege zijn gezellige aard en de zorgzaamheid voor zijn jongen krijgt deze vogel veel sympathie. Hij is snel, behendig en niet vlug vermoeid. De Torenvalk gedraagt zich moedig en flink. Hij is een geduchte rover, maar dat vergeet men snel omdat zijn stijl bewondering afdwingt. De Torenvalk heeft een sierlijke vlucht en is een echte acrobaat op dat gebied. Hij is erg opmerkzaam. De Torenvalk is krachtig en moedig.